gokceekus17 Merhabalar. Ankara’ya yeni taşındık. Özel de kadın doğum doktoru arıyorum memnun kalan, önerisi olan var mı 🌸
Hernameises Merhaba 🥰bende ankaradayım özelde doktor seçeneği çok fazla gerçekten ama ben Hülya Kula yı kesinlikle öneririm hem bilgisi hem tecrübesi hem elinin çabukluğu ve çok iyi bir insan başka doktorla başlamıştım Hülya hanımla devam ettim✌️
gokceekus17 Hernameises cok teşekkür ederim öneri için 🌸 hemen araştıracağım ☺️ Çok seçenek var ama daha önce bir düşük yaşadım ve riskli bir gebelik olacak genetik hastalığımdan dolayı ondan doktor konusunda titiz davranmak istiyorum 🌸☺️
Nilsuuu gokceekus17 ne demek kendisi gatanın profu kendi özel muayenehanesi de var ben oraya gidiyorum doğumu da sizin belirlediğiniz bir özel hastanede yapabiliyor. Doktor işi çok önemli umarım içinize sinen iyi bir doktor bulursunuz🌸☺️
gokceekus17 Irmak23 evet zahide hanımı gördüm ama cok yoğun olduğu İçin pek ilgilenemiyor gibi yorumlar okudum. Siz gittiniz mi zahide hanıma memnun kaldınız mı acaba