1nc1_tanem normal doğum olmasını çok istemiştim ama nasip değilmiş. 40+1 de rutin kontrolüm vardı. Baktı 1-2cm açılmam vardı ne zamana doğum olur dedik biraz beklersiniz bebek yukarıda ve kilolu dedi. İşte Sen istesen çoktan sezaryene alırdım dedi normal istiyorsun diye beklettik dedi. Kilolu bebeğin risklerini anlattı. İşte rahimde yırtılma bebek çıkarken zorlanırsa vakumla çekme gibi vs. Bizde o zaman hiç riske girmeye gerek yok hocam dedik sezaryen olsun bebek sağlıklı doğsun da dedik. Eve geldim hazırlanmaya bi an da suyum geldi Az bişey. Telaşlandık duşa girdim sonra eşim panik oldu çocuğun suyunu bitirecen diye acil hastaneye geri söndük doğumhaneye girdim alttan muayene etti ebe ben hala normal olur diye dua ediyordum. Sonra doktor geldi o da alttan baktı. Normal doğar mı hocam dedim 2-3cm açılma olmuş ama bebek hala yukarıda çok beklersin doğumu dedi. Sancım da vardı. Ama beklemek istemedim nedense sezaryene alındım 1 saat içinde falan öyle amacın sizi korkutmak değil lütfen yanlış anlamayın. Yani o an öyle gerekti benim durumumda. Sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim size ❤️