bsracsknn Hep Doğum yapınca kadınlara hediye alınıyor :) çiçeği kolyesi yüzüğü babayı düşünen Yok:) hediye konusunda var mı fikir verecek olan:)
Asafinannesi bsracsknn ben kol düğmesi yaptıracağım 😇 içerisinde benim sütümden yapılmış taş ve bebeğimizin saçı olacak 😍 aynısından oğluma da yaptıracağım; ilerde baba oğul takarlar inşallah 👶 aşırı anlamlı buluyorum bunu 😍
Asafinannesi Cansu2018 Tugba6336 instagramda forewermilk diye bi sayfa var, oradan yaptıracağım inşallah muhteşem kolyeler falan da yapıyorlar 😍 Linki şuraya bırakıyorum 😇 https://www.instagram.com/forevermilktr
Nuraypazarlioglu bsracsknn ben sürpriz pasta yaptırıp herkesi pastaneye çağıracağım bir kaç hediyem olacak oyle
Benay Yapan yer var mı bilmiuorum ama bebeğin ayak izini böyle kalıpla alıyorlar ya onun saate girecek kadar küçük olanından yaptırıp saatin içine koyup hediye etmek isterdim gözümde canlandı bak ayyy ne güzel hem kullanabileceği bişey Hemde bebeğim hep yanında ama benim anlatışım biraz tuhaf oldu amaaaaan işte anlayın canım beni 😂😂😂