Miniktirtil Blblanne Amin canım inşallah 🤲 ama bu kadar belirti psikolojik olamaz sanırım. Gerci hersey mümkün hele de Bi bekleyiş içindeyken insallah gebelik belirtileridir
Blblanne Miniktirtil Miniktirtil insallah Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.😇 degil mi ama ya bu kadar belirtide psikolojik degildir😃
Miniktirtil Dilber98 o kadar haklısın ki Rabbım yardımcın olsun ben bir buçuk sene için kendimi yedim senin imtihanın daha uzun olmuş dilerim Rabbimden gönlüne göre versin 🤲
Miniktirtil Blblanne Amin canım inşallah 🤲 benimde ilk gebeligimde çok fazla ağrım olmuştu ama belim daha ağırlıklı ağrıyordu tabi ben ne olduğunu anlamadım kendimi dinlemedigimden yani hamile olabilirsin ayyyy testi yapınca haber ver lütfen merak ettim 🙈
Miniktirtil Seydanuurr4 yani benim ilk gebeligimde 5. Haftaya kadar hiç akıntı olmamıştı o kişiden kişiye değişen bisey illa akıntı olacak diye bisi yok tabiki
Miniktirtil Deletedmom_85 benim 24 ü yumurtlamayi bugun gördüm canım arada iki gün var sen gördün mü yumurtlamayi
Ykr01 Kızlar benım de bat 23 ama nedense smdıden adet olcak gibi karnım sertleşti neden olur bu ya 🤦🏻♀️
Ykr01 Miniktirtil belkı de her ay boyle oluyor bu donemde karnım sertleşıyor acaba rahım duvarı kalınlasmasyla mı ılgılı