ada58 4 aylık evliyim, geçen ay ilk defa denedik kendiliğinden olmadı, yaşım 34 daha fazla beklemek istemediğim için doktoruma da söyledim aşı önderdi, yumurtalarım da stresliydi çünkü.2. deneme yani
Sedef3437 Arkadaşlar ben elendim😢 artık çok yoruldum zaten bu ay herşey ters gitti birde Üzerine covid oldum. Buradan biraz uzaklaşmak iyi gelecek sanırım😔 Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.
Miniktirtil Sedef3437 geçmiş olsun canım benim 🥺 üzme kendini sagligina odaklan belki Rabbım bu ay bunun için razı etmedi güzel düşünelim hersey güzel olsun
ada58 kasıklarımda ve belimde aşırı ağrı olduğu için ve doktorum da beta hcg ne baktır dediği için baktırdım sabah 2.61 çıktı, ilk defa yükselmiş kızlar reglime 10 gün var henüz
Miniktirtil ada58 canim hadi inşallah neden olmasin yukselebilir tabi Bi de 10 gün var diyosun insallah hayırlı sonuçlar alirsin 🤲
Mavideniz1 Bende 24 aralıkta olmam gerekirken bugün elendim bende biraz uzak kalmayı düşünüyrm döndügümde inşallh hepinizi hamile veya dogurmuş görürüm❤
Miniktirtil Mavideniz1 üzülme canım benim insallah önümüzde ki seferlere sana nasıl iyi gelecekse öyle yap tabiki insallah hepimiz hamile kaliriz 🤲