Crn_32 Kızlar Çarşamba dogumum var nasip olursa bende pek bi belirti yok doktor Pazar demişti vazgeçti bekliyelim belki kendi sancın gelir gelmezse suni veririz Çarşamba dedi afedersiniz bende kabız olmuş zor tuvalete çıkarıyorum onun icin hem Öner’i dogal yöntem fikri istiyorum birde kendi sancım acılmam olsun diye evde cok aşırıya kacmadan neler yapabilirim şunu yaptım iyi geldi dediginiz neler var
Sulenur98 Crn_32 kaç haftalıksınız doktorum bana da aynısını dedi Çarşamba suni ile doğumu başlatıcam diye
Elsu26 Crn_32 Beni de Perşembe günü alacak doğuma ben de burda bekliyim inşallah kendi sancımız gelir.
Deletedmom73711 Crn_32 Kabızlık için en bilindik yöntem kuru kayısı, veya biraz zeytinyağı içebilirsiniz. Açılma içinde hurma, bol yürüyüş, squat, merdiven inip çıkma, pilates topunda egzersiz yapabilirsiniz.💖
H_myra1 Crn_32 benimde salı günü suni sancı ile olacak 39+4 haftalıgım bana bol bol yürü dedi hareketli ol dedi ev içinde hareketim var zaten durmadan iş yapıyorum egilip kalkıyorum squat yapıyorum bebek kanalda 1 cm açıklık var ama önceki dogumlarımdan
Crn_32 Sulenur98 39 haftalığız canım bende bekliyorum benimki biraz riskli ama doktor olmazsa sezeryana alırız güven dedi başka çarem kalmadı bakalım inşallah kendi sancım gelir öyle dogurum
Crn_32 Deletedmom73711 Medine hurması yiyorum canım açılma olsun diye sguat da yapıyorum bakalım inşallah kendi acılmam sancım olur
Sulenur98 Crn_32 biz de Çarşamba günü tam 40 hafta olucaz doktor suni ile başlatıcam olmazsa suni dedi 🤦🏼♀️aslında 41 e kadar beklemek istiyordum ama belki bekleriz
Crn_32 Sulenur98 Allah yardımcımız olsun canım sağsalim inşallah kucaklarımızı alırız inşallah bebişleri 😘🌸
Crn_32 H_myra1 acılmanız oldugunu nasıl anladınız canım belirtileri söyledimi doktorun ne gibi belirtin oldu bana bakmadı açıklığa ama şuan cok fena alt tarafımda baskı ağrı oluyor birde karnımda gerilme oluyor
Crn_32 H_myra1 Allah yardımcımız olsun canım bu arada benim ilk gebelik nasip olursa ilk cocuk suni sancı nasıl bişey bilmiyorum Allah güç kuvvet versin hepimize 😘🌸
H_myra1 Crn_32 ben anlamadım açılma olup olmadıgını onu anlıyamayız zaten ama benimde kasılmam çok oluyor haareketleride baya aşagıda doktor muayne etti alttan açılma varmı diye o 1 cm açılma diger iki dogumum dan kalma öyle dedi
H_myra1 Crn_32 bende kendi sancımla hiç dogurmadım 2 dogumum da suni ile oldu 3.de öyle görünüyor korkmayın sonra lara dogru doguma yakın yogunlaşıyor sonrası zaten bebek kucagınızda mevla sag saglim kavuştursun bizi bebiş lerimize
Crn_32 H_myra1 tek korktugum şey o canım biraz cünkü bnm DHA önce kalp rahatsızlgm vardı şuan yok ama o an dayanabılırmıyım nasıl gelecek sancı bilmedimden az gerginim inşallah sağsalim gelir bebişler siz aldıgınız da o sancıyı aralıklı mı aldınız yoksa devamlı veriyorlar mı o sancıyı
H_myra1 Crn_32 serum sürekli takılı oluyor ama düşük dozdan yükseğe dogru çıkarıyorlar zaten dedigim gibi agrı lar çoğalınca sancı sıklaşınca sonu dogumla sonuçlanıyor 🤗
Crn_32 H_myra1 rabim Doğum yapcak herkese yardım etsin güç küvet versin sağsalim dogum nasip etsin hepimize inşallah 🌸🙏🏻😘😊