Surprizanne haftadan beri doktor odaklandığında poposunu dönüyordu 15+2 de uzun uğraşlar sonucu gördük ki gösterecek bişeyi yokmuş ondan göstermiyomuş 😀
Mirayneva Merveferhat3839 doktorun iyiyse biliyor canım ben 13 haftaligim daha ogrenemedik çok net bacaklarini açıyor ama doktorum goremedim emin olmak için 15 haftayi bekleyelim diyor bende senin gibi çok merak ediyorum inşallah haftaya doktorumu degistirip ogrencem 🙏
Busraferdi7 Gamze_akgunn Bizim de burda 19 haftalıktı 14 te söylemişti doktorumuz erkek diye bizimkide utanmaz bebe😂😂 şimdi 29+2 olduk💙💙💙
basaksahinx Merveferhat3839 Çok erken ikili test zaten kan ile yapılan bi test doktorun normal muayene de ölçülerini yapıyor ama yüzde 15 20 tahmin edebilir benim diyen doktor. O da bebeğiniz gösterirse :)
Busraferdi7 bernars Bende attım şimdi bizim de 19 haftalıktı o zaman belliydi net çıkıntısı şimdi 29+2 oldu minik bey💙 Sizin kaç haftalık? 😊
bernars Busraferdi7 bizde geçen hafta öğrendik attığım görüntü 15 haftalığa aitti bizimkide açıktı baya gösteriyordu ama emin olamadım niyeyse cihaz eskiliği ve devlet hastanesi oldugundan 😅
Kibar_uslat Merveferhat3839 bizim 12 haftalıken sadece tahmınde bulundu 😀tahmın doru çıktı suan 30 haftalık olacak oğlum