mucizem61 eylemmmx21 aman canım sağlıklı olsunda millet boşa konuşsun bosver bende 23 haftaligim hiç karnım yok gören bebeği nerene sokmussun diyor hiçte takmıyorum o içimde sağlıklı kilosu herşeyi normal o yüzden hiç kafana takma deymez kız kafaya bitek taç takılır bosverr
Lorde eylemmmx21 Ben de çok zayifim ve karnım çok küçük. 30 haftalık oldum bugün. İnsanlar inanamiyorlar. Ben de biraz kafaya takiyorum ama bebegimiz ve biz sağlıklı olalım da başka bir şey önemli değil. Ne güzel yalnız değiliz hem 😊
Pcoslubiranne eylemmmx21 bana da ikiz mi diye sordu bir kadın.32 haftadayız.Ben ne yapım? Boşver takma kafaya.Herkeste aynı olacak diye bir şey yok.Arkadaşımın da göğüsleri büyüktür oldum olası ona da senin sütün bol olur demişler. 3 haftası kaldı onun da.İnsanlar hep konuşur boşver.
blackberry118 eylemmmx21 Ayni durumdayim ama niye uzuleyim tek kriterim bebegimin saglikli kilo araliginda olmasi. Bu arada haftamizda ayni. Kendimde cok zayifim. İlla ki bu konusmalar can sıkıyor ama artik umursamiyorum sansli hissetmeye basladim hareketim kısıtlanmadı. Çatlak yok. Mis gbi keyfini çıkar
Deletedmom331 eylemmmx21 bana da ikiz mi çok büyük diyorlar memnun edemezsin boşver takma her bünye farklıdır
Oglununannesi eylemmmx21 boşversene canım benimkide büyük diye büyük diyorlar müebbet yemişim hapiste gibi acıyarak bakıyorlar suratını ekşitip “sen nasıl yaşıyorsun bu halde “ diyorlar ben takmamaya çalışıyorum ama bakışları beni benden alıyor
Aslihan eylemmmx21 ağzı olan konuşuyor canım hiç birini takma küçük olursa ne olcak sanki sağlıklı olduktan sonra kilo alır ki almasada problem değil önemli olan bebeğin sağlığı kimseyi duyma boşver
Vdk eylemmmx21 bana da diyorlar ama bebişimin gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür😇 iç karnımız büyükse demekki 😁
ZeykemKaya eylemmmx21 ay su mılletın agzını...... sen sen ol evınde gecır hamılelıgını kımse gormesın lad etmesın banada ay sısmemıssın ay bı gonek var ay bellı bıle degıl dıye dıye mazar ettıler 34 de acılmam oldu bırden bıre kendını oku sureklı
Esracim eylemmmx21 benim bı arkadasim var valla dar paça pantolon giyiyor ona imreniyorum resmen. Ben 5 buçuk aydan itibaren bol salaş şeyler giyiyorum ona rağmen karnım belli oluyor 🙁
Tomrisinizi eylemmmx21 ejderha mi doğuracaz de ters ters bak ve gec sen hamilesin dokunulmazligin var 😁
Fulyarcak eylemmmx21 Aman boşver canım takma hiç milleti konuşmak için konuşuyorlar boş boş iç karnın geniştir seninde ondan çıkmaz Kimseyi susturamıyoruz maalesef bilende bilmeyende konuşuyor 😊
Cansucbrdmr Canım doktorun bebeğinin gelişimine normal diyorsa milletin ne dediğinin hiçbir önemi yok. O insanlar hiçbir zaman susmaz karnındayken de doğunca da. Sen de öyle dediklerinde ‘doktorum bebeğin boyunun kilosunun gelişiminin gayet iyi olduğunu söylüyor’ de. Önemli olan da bu değil mi zaten 😊 küçük karın çok daha iyi daha çabuk toparlarsın ne güzel
Ssr2561 eylemmmx21 ben 8 aylık hamileyim sürekli herkes karnın nerde diyip duruyor artık gına geldi herkesin bunu demesinden 🙄
Neroizm eylemmmx21 buna sevinmeniz gerekirken uzuluyor musunuz? Bebeginizde her sey yolundaysa yapisal olarak karniniz sadece az cikiyor demektir. Daha guzel ne olabilir? Keske benim oyle olsa.
Kadze eylemmmx21 bnmde öyle 26 haftalıgım normaldede kiloyu cabuk alırım ama hıc 26 haftalık gibi dglm bekliyorum 4 hafta snra nekdr olcak die:) bol giyince anlasılmıo bile