Smyye1B https://resimyukle.io/r/1CTJ8XnTR3 Doktorumuz bir tahminde bulundu 11+4 olduk sizce cinsiyetimiz nedir 😇
Azra_Mom Smyye1B bu şekilde bende kız gibi gördüm ama değişebilir baya erken tahmin için bile bende 12. Haftada tahmin istedim daha çok küçük bişey söylemek için demişti doktorum
prensesim_66 Smyye1B benim bi kızım var 4 buçuk aylıkken öğrenmiştim bunda daha erken ogrenirmiyim bilmiyorum
Smyye1B Mom6545 Çok kız hissediyoruz bizde eşimle Doktorumuz öyle diyince biraz havaya girdik kesin olarak önümüzdeki ay söylerim dedi zaten 🥰
Mom6545 Smyye1B bana bi erkek dedi dün de kız dedi sonra büyüyünce daha net anlaşılır dedi 🤦♀️😂 burda olan herkes de 20. Haftada öğrenmiş
Smyye1B SEVGIMSEN Birde miden çok bulanırsa kız az bulanırsa erkek diyorlar benim az bulanıyor ama kız dediler
Mom6545 Smyye1B ay doktorum miden çok bulanıyo senin kesin kızın olur dedi bence batıl inanç fkgkvkvkvnv
Esay_50 Smyye1B valla kizla alakasi varmi bilmiyorum ama ben 3 kizimdada cok kustum ac karnina cok bulantim oldu gercekten
Smyye1B Esay_50 Mom6545 Vallahi kızlar benim hiç midem bulanmadı 😅 şimdiye kadar da çok rahat geçirdim 🧿