Aysununannesi00 Hep sağ tarafımda toplanıyor sağ tarafım çok sertleşiyor şu bir kaç haftadır aşırı toplanıyor 36+5 im pazartesi sezeryan için gün alıcam
Firuza008 Aysununannesi00 ben de 23 haftadayım bazen sağ tarafıma toplanıyor gün boyu öyle kalıyor 😑gece sol tarafta yatınca sabah geçiyor
Ilayda1 Aysununannesi00 31 haftalığım bende aynıyım ama rahim ağzım kapalı erken doğum riskimde yok doktorum herşey normal dedi. Alanı daraldığı içinde olabilir belki
Aysununannesi00 Azizaslan sol da hiç toplanmadı canımı da çok yakıyor genel de hep sağ tarafımda oluyor orda harakt ediyor
Hilal56 Aysununannesi00 o toparlanma kasılma aslında bebek onlarla kendini doğuma hazırlıyormus bir videoda izlemiştim
Aslitemiz Aysununannesi00 Benimde aynı sağ tarafımda hep orada sertleşiyor toplanıyor bazen aşırı acı hissediyorum 37 haftaMın içindeyim bende halsizim sürekli uyumak istiyorum sizde öyle misiniz elimi kolumu kaldıracak halim yok kanımda düşmüş baya 8.7
Aysununannesi00 Aslitemiz o halsizlk uyku isteği sürekli olmuyor ama arada oluyor geceleri zombi gibiyim ztn belki onunda etkisi vardır
mehmel54 Aysununannesi00 bende 35+6yım benimde çok toplanıyor hatta canımı aşırı yakıyor nedenini bilmiyorum
Zeynebinannesi25 Aysununannesi00 35+2 bizde aynı toparlaniyo belimde agri oluyo bazen adet sancısı gibi şansıda oluyo Hele birde yürüyünce çok canım yaniyo
Mlkbrn Bende 24.5 im arkadaşlar benimde hep sol tarafımda hareket ediyor elimi koyduğum yerde sertlik oluyor neden olabilir sizce hep sol tarafta aynı noktada hissediyorum