Zeyzey91 Rabiakosee ben de 36+3 teyim. Karnımın alt tarafında adet sancısı gibi sancı var şiddetli değil ama günde 3-4 kez gelip bi 10-15 dk sürüyor korkmaya başladım acana yalancı sancı mı bunlar
Busradlr99 Zeyzey91 bende dün geceden beri aynıyım bugün kalktığımda da dediğin gibi ama temizlik yaptım geçti sonra uzandım tekrardan ara ara geliyor sol tarafım özellikle 36+6
Gzdykpln Zeyzey91 Evet yalancı sancı. Doğum sancısı ya 20 dk da 3 kez, ya 10 dk da 3 kez şeklinde gelir. Kesilmez, süreklidir, ve verdiği acı sürekli artış gösterir.
Zeyzey91 Busradlr99 Benim 1,5 saat sürdüğü de oldu bugün acaba diyorjm gaz sancısı mı ama adet sancısı gibi hafif hafif vuruyor böyle. Bilemedim bebek de biraz aşağı inmiş demişti doltorum. Pazartesi görücez artk🙄
esra2906 Benim sancım sadce belime vuruyordu ve ilk oldgu ıcın anlamamstm evde saatlerce o bel agrısı cektım bel agrsyla dogum yaptm
ikiprensesannesiii Rabiakosee ben gaz sancısı olarak çekmiştim sancıyı. Bir tuvalete gitsem öyle rahatlıcam ki diyordum