Yasminmercan Kızlar hastane önerilerinizi bekliyorum ayrıca diğer arkadaşlara da fikir olur hastanesine tam olarak belirleyememiş olanlar vardır belki 😘
zeytinkiz Yasminmercan 27.haftamdan itibaren doguma kadar çam sakura devletteydim dogumda orda yaptım özelden farkı yok gidin kontrole doguma. Özele verecegınız para ile bebeklerinizin eksiğini tamamlayın dogum paranız ile de tam altın alın koyun kenara 😄 ben öyle yaptım 😆🤭
Tubatural Yasminmercan 500 evler şafak hastanesi albert kazado muanesi 175 tl normal dogum 2500 sezeryan 3250 benım anlaştıgım fiyat bu yakınsanız burayla bi görüşün derim
Yasminmercan gamzosgamzos bende oraya gidiyorum Fatma hanıma ilk gebeliğimde de gittim ama şuan sezeryqn fiyatları uçmuş ve yıl başından sonrada değişecek tekrardan artacak
Yasminmercan gamzosgamzos maalesef ki öyle yoksa ilgi alaka temizlik falan ortamı gayet güzel keşke fiyatları da biraz normal olsa
Zeynepp97 Yasminmercan Adnan Şar, Alperen Türkoğlu bu ikisine gittim gayet memnunum çok güzel ilgileniyorlar, önceden özel takipliydim ama eşimi muaneye içeri ve doğuma almayacaklarını söyledikleri için devlete geçtim iyiki de geçmişim diyorum yani
Yasminmercan Zeynepp97 teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere için ❤️ Hayırlısı ile kucagınıza alın bebeğinizi
RumeysaNur34 Yasminmercan muhteşem gerçekten ilgi alakaları olsun güler yüzlü tertemiz hastane zaten doktorumda çok ilgili tek tek ilk hamileliğimden konuştuk hatta herşeyi soruyor detaylı dinliyor biraz pahalı ama değer gerçekten 650 TL ben sgklıyım anlaşmaları yokmuş ama özel sağlık sigortanız varsa siz daha uygun muayene olursunuz
Yasminmercan RumeysaNur34 evet biraz yüksekmiş bizde sgklıyız esenler medipol gidiyorum şimdilik ama yeniyim tam karar veremedim Doğum için oyüzden arayış içerisindeyim ilgi alaka temizlik ve tabi ücret araştırması yapıyorum
RumeysaNur34 Yasminmercan ben çok geç tanıdım öznur hanımı keşke hamileliğimin ilk başında tanıyıp gitseydim şimdi doğuma kadar 3 defa daha görüşeceğiz sonra doğum olacak zaten kısmetse. bundan önce de beylikdüzü medicana hastanesi Dr Nalan karacaoğlu gidiyordum oda çok tatlı bilgili bir doktor tavsiye ederim 415 TL muayene ücreti