Kızlar ben 39+2 yim..başından beri ssvd ye odaklıyım… Bi kaç gün önce ağrım oldu direk gittim hastaneye.. Ebe alttan ilk muaye etti 0 açıklık ve sancı da yok dedi… Hatta ilk muayene eden ebe ukalaca"sen eminmisin normal doğurmak istediğine" dedi :/ neyse o gün lekeler gelmeye başlayınca gecesine sabahladım sancı dan… Dedim rahmi uyarınca sancılarım başladı derken sabah erkenden acil gittim.. Tabi yine baktı alttan ve nst bakıldı… Ne açılma ne sancı çıkmadı yumuşama bile yok dedi… Sinirden ağlayacaktım nerdeyse… Hani gece gram uyutmayan şey sancı değilse ne?? Neyse doktorumu aradı ebeler tabi bilgi verdiler… Doktorum canım bunlar sancı bile değil hiç yok sancı acaba üşüttünmü istersen sezeryana yatırayım diyince hayır diyip çıktım… İyi dedim bekliyim… Eve geldim sancım akşam 9 da Bi başlıyor yeminle sabah 8 e kadar… Bugün yine öyle oldum eşim artık yeter gidelim dedi gittik.. Açıklık bakıldı yine açılma hiç yok dedi… Nstde de sancı yok normal dediler… Yaa ben kafayı yiycem sancı yok diiyolar… Bu gerçek sancı değilse gerçeği nasıl, 😔 gece beni mahvediyor sancı bekliyorum sabaha kadar sabah gidiyorum ağrım gidiyor resmen dalga geçer gibi… Ne yapmalıyım sizce?