nurn 38 haftalok anneler nasıl durumlar. Bugün doktora gıttım bebegın başı doğum kanalına girmek üzere doğum yakın dedi doktorum
Busss_ nurn 38+5 Ka ala girmiş tünele girmesini bekliyoruz 😀 yarın konrrolumuz var bakalım. Ne diyecek ufak ufak bel ağrımiz oluyor sadece sizde durumlar nasil
Umudayolculuk36 nurn benim de 38+1 bebek kanalda açılma sancı yok sizde var mı salı gidicem tekra açılma vs olsun diye dün spor bugun yürüyüş yaptım sonra ilişki normal doğum gözüküyor hayırlısı artık
Hhaattiiccee Busss_ bel ağrınız süreklimi yoksa bir iş yapınca mı daha çok ? Benim yataktan kalkarken özellikle sabahları bel ağrım ve pelvis ağrısı oluyor bu sabah hatta kalktıktan sonra yürümekte baya bir zorlandım somra geçti
nurn Umudayolculuk36 bel agrısı çok fazla bıde pelvıs agrısı. Karnımın altı sankı yere dusevrk gibi yere cekıyo benı😃ilişkidrn korkuyorum ya bı yerslık olur dıye şu asamada aslında sağlıklı olduğunu bılıyoruö ama işte😀
Hhaattiiccee Bende 38+0 bebeğin başı aşağıda ama ne açılma nede sancı yok merak ediyorum ne zaman olacak diye🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Hhaattiiccee Ahududu yaprağı çayını içen var mı ? Ben 3 gündür günde 2 kez içiyorum inşallah faydası olur Hurma ananas merdiven çıkma hepsini deniyorum🤣