Bir de kaçlı içinde ne var kalitesi güzel mi önerilerinizi bekliyorum
Kızlar hastane çıkışını nereye kaç tl yaptırdınız?
Annevecanliblog 12li hastane çıkışı isimli yazılı poposu ponponlu ve şapkası tavşanlı 215 TL ödedim bebeqon sayfasına. Çok güzel geldiler 🥰🌸
Annevecanliblog 5li isimli hastane çıkışı yaptırdım baskılı 80 tlye. Butik bebecike yaptırdım. Kumaşı çok güzel. Baskılar yıkandıktan sonra çıkmadı. Gayet memnun kaldım.
PrensesFiona kargo dahil 80 mi cnm
Annevecanliblog açılın bi kere daha yazıyorum
esaraakinbutik ’den yaptırdım, pişmanım. asla yaptırmayın. ilk yıkamada iplerinin rengi kumaşına geçti, aşırı kalitesiz
PrensesFiona Çok uygun bende hemen göz atıyım. Fiyatlardan dolayı ben yaptırmak istemiyodum ama ilk defa bu kadar uygun fiyat duydum☺️
Annevecanliblog şapkası ve zibini var sadece 70 TL ye yaptırdım buglem çeyiz evi diye bı sayfaya ayrıca takı yastığını da aynı yere yaptırdım onuda 80 💮
Annevecanliblog instagram da bir sayfaya yaptırdım 195 TL ye 13 parça ve cokta beğendim kalitesi çok güzel
Minigin_annesi0 aynen bende vazgeçmiştim sonra baktım dedim en azından 5 li yaptırayım içimde kalmasın. Memnun kaldım.
https://imgyukle.com/i/kbzosS
PrensesFiona çok güzelmiş ben baktım da 5 takım fotoları yok istediğimizi yaptırabiliyomıyuz
Minigin_annesi0 var canım aslında bulamadın sanırım. İnternet sitesinden bakarsan bulabilirsin.
PrensesFiona ordan bakıyım canım instadan baktım ben. Çok teşekkür ederim bu arada🌼
Durununannesi46 teşekkür ederim bakayım
PrensesFiona teşekkür ederim canım bakacağım
rgk olumsuz yorumlar da önemli sağ ol canım