3Aysenur33 benim suyum gelmişti , sancım hiç yoktu full suni sancıyla doğum yaptım . en korktuğum şeydi suni sancı öyle abartılıyor ki çünkü . normal sancıyı bilmediğimden kıyaslayamam ama böyle öldürün beni kesin biçin demedim yani 😅 evet kolay değil tabiki ama böyle ölüyorum denecek bişeyde değil . doğumda gerçekten korkulacak bişey değil hele ki epidural alacaksanız . benim ilk doğumum olmasına rağmen 4.5 saatte bebeğim doğdu . suni sancı hızlandırıyor süreci bi de . benim dikişim çokkkk fazlaydı ama benim dezavantajım hamileliğimi full yatarak geçirmek oldu . sıfır hareketle bitirdim hamileliği . erken doğum riskim vardı . hareketli olsam eminim çok daha kolay olurdu . dikişler beni mahvetti yoksa yine başıma gelecekleri bile bile normal yaparım asla korkmam . sonrasında şok dikişiniz olmazsa saatlik olay yani doğum oluyo bitiyo :) ben basım geçti o 4.5 saat hiçbişey anlamadım suni sancı almama rağmen . bana göre 1 saat falandı . bi de zordu benim doğumumda . burda ne doğumlar okuyorum maşallah su gibi :) hiç kendinizi de korkutmayın , korkutmalarına da izin vermeyin :) en önemlisi zaten kendinizi telkin etmeniz . pozitif şekilde doğumu beklemeniz . benim bi arkadaşım benden 10 gün önce doğum yaptı ikizleri normal doğurdu , ve o kadar pozitif bi hikayesi vardı ki , bende o gazla gittim çok kolay olacak diye . çok kolay olmadı hatta telkinlerim olmasa çok bile zordu belki de ama ben kendime inanarak gittiğim için inanın zor gelmedi . e hani ölmedim bitmedim dedim doğumdan sonra 😂😂