3Aysenur33 Merhaba, epidural normal doğum yapan var mı nasıl memmun kaldınız mı doktorum öneriyor ben kararsızım. Tecrübelerinizi bekliyorum 🙈
Ghosttt 3Aysenur33 bbende çok merak ediyorum bu konuyu şuracıkta bekleyeyim bende istiyorum çok kolay oluyormuş o şekilde normal doğum ama hiç bir fikrim yok
miyopmom 3Aysenur33 2 gun sanci cektigim icin ve acilmam yavas ilerledigi icin epiduralsih doguramam doye dusundum o kadar rahat oldu ki gercekten
Hilal56 3Aysenur33 ikinma hissi gittiği için ve sonra bel ağrısı olabildiği için cok önermiyorlar İlk doğumumda 24 saat sancı cektim ama cogu evdeydi öyle abartılacak bir acı değildi Kendi sancıniz varsa korkmaniza gerek yok derim Cünkü ara ara geliyor ve yormuyor sizi
yesimmasf 3Aysenur33 normal doğum yapmadim ama bildigim kadariyla epiduralda ekrandan bakip sancin geldiginde sana ikinmani söylüyorlar o şekilde diye biliyorum
SekerDehasi 3Aysenur33 Benim epidurel dogumumda 8 cm den sonra epidureli kesmisti doktorum. İkinma hissini hissedeyim diye . 9 bucuk cm de ikinmam geldi 15 dk sonra doğumum gerçekleşti . Yani bastan sona kadar size epidurek verilmiyor . 4 cm acilmadan sonra epidurel veriliyor son artik acilmalarda kesiliyor uyuşukluk hissizlik gitsin doğum da rahat ikinman icin
tomrisveannesi yesimmasf arkadaşım ıkındığını zannediyordu olmayınca ebe yukardan bastırmış canı yanmış. Ki acı eşiği yüksektir yani
3Aysenur33 SekerDehasi Peki siz sancı geldiğinde hemen gittiniz mi açılmanın olmasını beklediniz mi nasıl oldu süreç.?
Ozgrrr SekerDehasi valla bnm doktorumda 6 cm e kadar yapılmıyor aynı sancı dddi. Ne anladım o zaman yani.
3Aysenur33 Ghosttt Siz kaçıncı haftadasınız.? Haftaya çayı muayenesi yapacak bana daha net konuşurum dedi doktorum.
3Aysenur33 Mk34 Yaa öyle mi diyorsunuz 🙈 38.haftaya girdik bir doğum korkusu sarmaya başladı. Duyduklarım çok güzel acı hissetmiyorsun diyorlar.
SekerDehasi 3Aysenur33 Benim bir anda suyum geldi . Ama sancim gelmedi . O yüzden suni sanci aldim . Hizli acilmam oldu Allah’tan cok sanci cekmeden epidurel aldim . 8 saat suni verdiyseler 3 saat sanci cekmisimdir yani .
Ghosttt 3Aysenur33 35+4 bugün gidip muayine olucam ama Cati muayinesi olmadım henüz çatı muayinesini 36 37 haftalarda yapıyorlar diye biliyorum ben ama ne kadar doğru tartışılır
3Aysenur33 SekerDehasi Ya maşallah ne güzel. İnşallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı güzel doğumlar nasip eder. Çok teşekkür ederim bilginiz için.
3Aysenur33 Ghosttt 32.haftaya kadar ayda bir çağırdı. 32 - 34 - 36 ’da çağırdı. Şimdi haftada bir istedi. Öyle gitcem inşallah