Kayaaelif Kızlar ben 7 haftalık hamıleyım diz herseyı yıyor musunuz benım ilk defa canım cigkofte istedı yedım sıkıntı olur mu zararı falan var mı ?
lunam Kayaaelif etsiz olduğu sürece sıkıntı yok çiğköftede. yalnızca yeşilliğinin iyi yıkandığından emin olun, iyi yıkanmamış yeşillik de çiğ et kadar sıkıntılı.
MinikMucizeninAnnesi Zaten dışarıda satılan çiğköftlerin geneli etsiz,yani bildiğiniz bulgur o yüzden bi sakıncası yok. Etli olmadığı sürece yiyebilirsiniz 😌
Elifinannesi_ Kayaaelif haftada 1-2 kere kesin yiyorum etsiz olduğu süreci sıkıntı yok. Canım acaip istiyor doktorum da baharatı mideni rahatsız etmediği sürece yiyebilirsin demişti
seddkilic05 Kayaaelif 28+4 ama en başından beri her şeyi yiyorum özellikle çiğ köfte ilk haftalar hep onu istiyordu canım
Nureylaa Kayaaelif etsizse ve mideni sisirmiyorsa ye gitsin sadece söylediğin yer güvendiğin yer olsun ( hijyen açısından) ☺
Kayaaelif seddkilic05 zaten kısıtlamak kötü benım ablamda hamıleyken sucuk salam hersey yıyordu çok şükür hiçbır sıkıntı da olmadı kac aylıksınız acaba
Kayaaelif Elifinannesi_ ınan bugün farkettım yedikten sonra bana da iyi geldı ama hala bulantı oluyor sızın ne zaman gectı acaba resmen gunlerı sayıyorum artık
Elifinannesi_ Kayaaelif 16. haftaya kadar cektim berbat günlerdi şükür 36+2 olduk. Rabbim yardımcınız olsun o günleri hatırlamak istemiyorum 🙏🏻