Kızlar dün ki postumdan bilen bilir ben erken dogum riskim var diye muyaneleri hem özel e hem devlete gitim şuan başka hastane gitme durumum olmadıgı icin maddi acıdan devlete Doğum düşündüm ama iki farklı doktor da şu son haftalarda benim kafamı cok karıştırdı en başından anlatayım ben bu Pazartesi özel e gitim muyane icin özel de ki kadın Doğum doktoru muyane etti onun muyane etiği cihaz az eski sadece ordan bebegin suyuna gelişimine anca bakıyor net kilo felan çıkmıyor Pazartesi baktıgında bana herşey normal suyu yeterli dedi Perşembe günü gel diğer ultroson a bakılsın ultroson doktoru baksın dedi bende tamam dedim dün gitik tekrar direk ultroson doktoru cagırdı baktı bebegin gelişimi iyi degil beslenememiş suyu azalmış eşi yaşlanmış dedi 3 kilo 100 gram dedi ben 19 Kasım da devlete bakındıgım da bebek 2 kilo 300 500 gram gibi bişeydi beslenemeyen bebek hic kilo almaz sabit kalır doğru degil mi ultrosonda ki doktor biraz da bekleyin gelişisin iyice felan dedi sacmaladı durdu sonra sonucu verdi alıp kadın dogum doktoru gördü baktı ultrosondaki doktora takılmayın bebegin bu haftalarda suyunda az biraz azalma olması normal bu Doğum haftası oldugu anlamına gelir dedi eşi yaşlanmış ama sen zaten Pazar dogumunu yapacaksın dedi sezeryan olursan kendi doktorunla konuş daha iyi olur dedi şimdi buraya kadar anlatabilmişimdir umarım ben o hasteneden çıkıp kendi Doğum yapacagm devlet hastenesine geldim dün söledim yarına gün verdi bugüne yanı gitim bakındım ultrosondan suyu yerinde iyi dedi Pazar dogum demiştiniz dedim Çarşamba gel Doğum icin dedi Pazartesi kan ver sabahtan Çarşamba suni sancıla başlatalım dedi ben söledim doktora benim riskim var kalp rahatsızlıgım var nasıl olcak dedim korkma güven bana ben burda olcam eğer olmazsa sezeryan a alırım dedi şimdi benim beynim de kafam da karıştı ben hangi doktora kime neye inanayım ben diyorum ki yakınımda farklı bi özel doktora daha gideyim salı günü yada Pazartesi kanı verdikten sonra bişey Sölemeden normal muyane olayım bi o farklı doktorun dediğini de duyayım ona göre karar vereyim diyorum kızlar bana biraz fikir verirmisiniz böyle sorun yaşayıpta cidden normal dogum yapan varmı etkilencek olan okumasın lütfen burda kimseyi etkilemek istemem sadece fikir almaya ihtiyacım var cünkü cidi anlamda kafam karıştı