Esma29 Nzl ben doktoruma mesaj atmıştım bana gaviskon iç demişti 4-5 defa günde içtim geçti. Ve bunun yanı sıra bir türk kahvesi fincanı süt de geçiriyor bilgin olsun canım
Ebrar34 Nzl salatalık yiyin 3-4 tane ben ne deneditsem geçmiyordu o iyi geldi ve gece yatmadan 3 saat önce yemeyi içmeyi kes sadece su iç asitli şeylerden uzak dur çikolata yeme bunlar çok azdırıyor mideyi
Laurenkiz Kızlar ben 14yaşımdan beri çekiyorum midemden, 34 yaşındayım şuan 7.ayımdayım, İnanılmaz bir ağrı biraz dikkat etmesem su bile yakıyor sanki midemi, Nacizane tavsiyem, beyaz leblebi yanmayı alıyor, bir de gaviscon tablet önerdi doktorum şurubu dışında taşınması kolay diye, Ben 1 tableti 4 e kırıp, birşeyler yedikten sonra ağzımda eritiyorum, rahatlatıyor, doz aşımı da olmuyor, tavsiye ederim🙏🏼
Fidashka Soguk sut hafifletiyo Son haftalarda o da hafifletmiyo ama,sabahlara kadar geberip gidiyorum vallahi
Ayselsilahimigetir ZeyooZ gunde kac defa iciyosunuz surubu banada ayni surubu verdi doktor ama ben hic kullanamdm duzene sokamdm bi türlü 🙂
Hasrt033 Canım inan ben çok çekiyorum migde yanmasından :( gebeligim den önce migdeme hortum attırdım migde kapağım acıktı birazda yaralar vardı ülser başlangıcı olablr demişti doktor bana bir sürü ilaç yazdı tedavi için ama hamile olduğumu öğrendim ve hiç kullanmadım 😢 beni düşün neler çekiyorum geceleri kabus gibi uyanıyorum sırf yanmadan gaviskon kulan rahatlatıyor bi nebzede olsa
ZeyooZ Ayselsilahimigetir duzenli icmiyorum cok dayanamadigim zamanlarda kapagindaki olcu kadar bi tane iciyorum zaten bi sure sonra kesiyor. En fazla gunde 2 kez kullandigim oldu ama icinde daha fazla icilebilcegi yaziyor