Belacivciv Fasulyeninannesi1 Diğerini bilmiyorum ama vicks buruna sürülmemesi gerekiyor yani bana sürme sakın demişti ama su buharı olarak ve göğüsüne sürersen daha iyi olur
alcang Fasulyeninannesi1 geçenlerde bende hastalandım doktorum sıcak suya koyup buharı çekmemi söylemişti burnuma sürdüğüm kadar etkili değil ama rahatlama sağlıyor, çok geçmiş olsun
Fasulyeninannesi1 _edaa vicks kullan dedi doktorum fakat nasil kullanmam gerektiginden emin olamadim. Buhara mi doksem burnuma mi sursem vs muallaktayim
_edaa Fasulyeninannesi1 genelde burun kenarlarına sürüldüğünü okumuştum burda etkili oluyor diyorlardı isterseniz bir deneyin işe yaramazsa suda denersiniz🌸geçmiş olsun 🙏🏼🙏🏼
Fasulyeninannesi1 Belacivciv bana da vicks dedi ama nasil kullanacagim allaha emanet 😁😁😁😁😁 inanilmaz burnum tikali o yuzden kullanacagim 😭
Belacivciv Fasulyeninannesi1 Aslında vicks burun çubuğu var normal olanından daha farklı içeriği kullanılabilsin diye onu dene olmazsa🙄 Ben normalde ilaç kullanıyorum alerjik durumdan ama hamilelik yüzünden kullanamadım bitiğim o yüzden çok iyi anlıyorum 😅
alcang Fasulyeninannesi1 Evet malesef çok etkili olmuyo belki doktorunuz deniz sulu spreyler falan var onlardan önerebilir
Aylinnnnnnn İyilestiniz mi bilmiyorum ama umarım iyisinizdir sterimar burun spreyi gebelikte kullanılıyor doktorunuza sorun isterseniz
Aylinnnnnnn Fasulyeninannesi1 cok geçmiş olsun bende aynıyım bana sterimar al dedi inşallah sizede faydası olur 😘
Zeliha07 Bende viks burnuma sürebilir miyim diye sordum sür demişti yine de çok tıkandığında sürdüm sık sıkda kullanmadım