Rabiaseher Bugun hamile oldugumu ogrendim evde test yaptim adetim 6 gun gecikmisti pazartesi hastaneye gidicem 🥰🥰
Rabiaseher Ozlemyeni simdi leke şeklimde kan gelmis kahverengi gibi normalmidir acaba hamile oldugumu bugun ogrendim 2 3 gun once agir kaldirmistim ondan mi oldu ki
Simayorun Merhaba hanimlar gecen hafta öğrendim keseyi gordugunu soyledo doktor bugun tekrar gittim ama hafta vs hic bisey bilmiyorum doktorda cok ilgisiz 😥
adile-yvz16 Bende dün öğrendim üstelik adetimin başlaması gerektiği gün herhangi bi gecikmem olmadı neden test yaptım bilmiyorum içime mi doğdu testte çıktı kan da verdim şimdi artış olmasını bekliyorum pazartesi tekrar kan vercem 🤗🤗
Selind1 Merhabalar. Bende yeni öğrendim. 5 haftalık doktora gittim ama kese görünmedi bir hafta sonra gel dedi. Rahim kalınlaşmış. Bir sorun olur mu
Ozlemyeni Selind1 doktor goremiyo ultrasonda o yuzden bi hafta sonra cagiriyo.bende geleyim diye cok aradim doktoru ama goremeyiz bosuna geliyosun dedi
Ezgicck Selind1 bende ilk öğrendiğimde kese gözükmüyordu rahim kalınlaşmış kendini hazırlamış haftaya gel görürüz demişti doktor sonra gidince gördüm
Selind1 Ozlemyeni aslında ikinci hamileliğim. Bir oğlum var. Onda çok sorun yaşadım. Bunda da görünmedi. Alttan bakmak istemedi doktor beklemek daha sağlıklı dedi endişelendim istemsiz 🤷🏻♀️
Ozlemyeni Selind1 ben gecen sene cok kotu seyler yasadim.hastanede yattim.her gelen doktor alttan mudahale etti.artik esimde izin vermiyo .biz normalde doktorlara guveniriz falan diyoduk ama o olaylardan sonra guvenmiyoruz.her doktor iyi degil.