melekkizim_00 Kızlar bel ağrımdan ölebilirim ya sizcede normal mı bu haftalarda birde dizlerim uyuşuyor gibi anlamadım ya😓
Papatya-Kokusu melekkizim_00 benimde belimin sağ kemiği ağrıyor eşime masaj yaptırıyorum o derece 24. Haftadayım bende
blueberyy00 melekkizim_00 magnezyum vermedi mi doktorun bana bel ağrın arttığı gün iki tane içebilirsin magnezyumu demişti mesela
melekkizim_00 Papatya-Kokusu kız geceden beri uyuyamadım anam bacım bu nedir😓 kasıgıma vuruyor dizime vuruyor belim sanki ayrıldı
Zey12Elif Benimde öyle sol kalçamı sırtımı hissetmiyorum 27 deyim hayla devam ediyor doktorum normal korkma dedi instagramdan melike_yogayı takip et
Sumeyye27 Ayy benimle aynı dertten muzdarip olanlarda varmış ve bu beni rahatlattı bende 24. Haftaydım sağ tarafımda belimin kemiği inanılmaz şiddetli ağrıyor özellikle geceleri uyutmuyor ağlıyorum artık o derece şiddetli 😩😩
Fnen melekkizim_00 ufak ufak egzersizlerle birlikte vitamin alın derim. 24 olacağım bende çok şükür bel ağrım yok
Mucizem_211 melekkizim_00 ayy bende sandım benim tek öyle hele ki yemek yedikten sonra belim kaburgam kasığım sağ taraf hepsi ağrıyor 🙄
Mucizem_211 melekkizim_00 dündendir 2 saat uykuyla ayaktayım oturmak hiç yok o kadar kaburgam ağrıyor rabbim yardımcımız olsun inşallah