BuFi2012 düşükten başlıyor. İlk sancılarda ooo böyleyse çok kolaymış demiştim. Kendimle gurur duymuştum vay be gayet iyi dayanıyorum filan diye. 2 saat sonra çok feci şiddetlendi. Öyle böyle değil. Beni öldürüyolar sonra diriltiyorlar sonrA tekrar öldüüryolar filan i.. böyle böyle 2 saat daha geçti. Dayanamıyorum diye bağırdım inledim. Yani sancı geliyo gidiyo ama iki dk sonra tekrar aynı sancıyı yaşayacağını bilmek kafayı yedirtiyor insana. Ama şöyle bişey var, bana dediler ki kendi sancında aralarda vücut rahatlatıcı bi hormon salgılıyormuş ve dinlenebiliyormuşsun, suni.de öyle olmuyormuş arada sancı gitse bile o hormon salgılanmıyormuş. Zaten benim de öyle oldu. Sancı gittiğinde bile sanki hiç gitmemiş gibi vücudum titriyordu. Bi de açılmam çok yavaş ilerlemişti. Normalde 4-5 cm açılmam varken sancılarım 2 dk da bir geliyordu. Doktor çok şaşırmıştı. 8cm açılmadan sonrA 2 dk ya düşüyormuş normalde. Tabiki herkes farklı Yaşar. Benim acı eşiğim çok çok düşüktür. Ben böyle şiddetli yaşadım ve o yüzden şimdi de çok korkuyorum. Özellikle suni.den. Ama Cumartesi yine suni sancıyla normal Doğum yapıcam. Be kadar korksam da nasipte olan oluyor yine. Kaçış da yok. İnşallah seninki çok daha kolay ve kısa sürede ve sancısız olur. He devamını yazmamışım doktor 2 saat daha dayanırsan doğurursun sık dişini dedi. Ben 2 saat değil 2 sn dayanacak gücüm kalmadı dedim. Sonra epidural yaptılar 😍 ondan sonrası masal gibi rüya gibi ohh çok rahat.. bi 2 saat de öyle geçti ve sonrA da doğdu kuzum. Epidurali iyi yapan bi doktora denk gelirseniz epidural candır. ❤️ Ama iyi doktor olmazsa vücudun yarısı uyuşup diğer yarısı uyuşmayabiliyormuş ya da şiddetli baş ağrısı yapabiliyormuş. Bana epidural uygulayan doktor çok çok iyi bi doktordu, hiçbir yanetkisi olmadı çok şükür