Merhaba arkadaşlar bu soru eminim defalarca soruldu ama kafam çok karışık 16 haftalık hamileyim hala hastaneye karar verebilmiş değilim. Ankara’da yaşamaktayım çalıştığım kurumda kampüs hastanesi var oradaki doktora muayeneye gidiyorum çok memnunum çok ilgili bir doktorum var özeli aratmıyor fakat doğumhanesi yok birkaç kez şehir Hastanesi’ne gittim ama gidenler bilirler aşırı kalabalık ve bu sebepten fazla ilgilenilmiyor ayriyeten her gidişte başka bir doktor muayene ediyor . İlk başlarda devlet hastanesine çok sıcak bakıyordum özeli düşünmedim. Ama şehir hastanesinin yogunlugu kafamı karıştırdı şimdi merak ettiğim şey tecrübeli arkadaşlarından fikirlerinden yararlanarak doğum esnasındaki süreçler de devlet hastanesindeki bu yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşar miyiz benim beklentim süper ötesi bir ilgi değil sıkıntısız bebeğimi kucağıma alayım yeter . Doğum anında ki psikolojiyi bilmiyorum devlet hastanesindeki yorumlar malum ama gerçeklik payı nedir bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim herkesin yorumlarını bekliyorum bir an önce karar vermem gerekiyor çünkü şimdiden çok teşekkür ederim vaktinizi çaldım