Mminikmucizemmm Laleozkan_09 gerçekten öyle bir de o kadar çok muayeneden sonra karnıma ağrılar girdi doğuruyorum sandım kanamam oldu yazan vardı ki ben korkudan eve gelir gelmez tuvalete gittim kanamam var mı diye 🤦🏻♀️ Normalde hiçbir şeyden etkilenmeyen ben hamilelikte niyeyse hemen etkilenir oldum
Mimik Mminikmucizemmm evet evet haklisim vallahi, ben de okumuyorum… Dogumla alakali hicbisey okumuyorum… ve guvenmedigim insanlara da sormuyorum… Hassas icerik olumustum, en ufak bir sikijtida onlar aklima gelmeye basladi… artik dedim onlari da okumam…
Sblatc Mminikmucizemmm ben 2 kere çatı muayenesi oldum aynı dr yaptı ilki çok kolaydı ikin de dr baya zorladı beni. Dedim ben normal doğum nasıl yapıcam çok korktum. Ama doğum zamanı gelince bi şekilde insan dayanıyo. Bi an önce kurtulmak için elinizden geleni yapıyosunuz o an
Umudayolculuk36 Mminikmucizemmm ben kastım diye acıdı kasmasam acımazdı eminim kol sokma filan diyenler oldu abartı bence😂
Elem_derya aleladebirmom Cati muayenesini doğumdan önce yapanı görmedim bnmkiler de sancım çıktığında nst de oyle yaptılar iki parmağını söküp yaptı Ordan bebek cikicak 2 parmakta ne var bu kadar korkmanıza gerek yok 🤗
tomrisveannesi Oznurkk ya herşeyde böyle. Ben endoskopi yaptırmıştım uyuşturmadan aynı şeyi teyzeme yaptılar koskoca kadın ağladı aneztezi uygulandı kadına 🤣🤣 acı eşiği denen şey doğru bence
tomrisveannesi Oznurkk ben bugün çatı muayenesi oldum hiç can falan acımıyor. Abartmışlar cidden. Doktorum kasma kendini yoksa çatın darmış gibi gelir bana boşu boşuna sezeryan deriz dedi. Zaten kasacak bir insan değildim de iyi de geçti.