efdce Merhaba bugün detaylı ultrasonda sol ventrikülde ekojenik odak görüldü doktorum korkmamamı söyledi ama internette bir sürü şey yazıyor daha önce yaşayan varmı?
Zehra9616 efdce doktorun korkma demisken neden internetteki kotu seyleri okuyup stres yapip bebegini etkiliyosunki🙄😊
Burcusenkoc efdce geçen hafta detaylı ultrasonda bende de görüldü çok üzüldüm 😌 ama Tek başına bir anlam ifade etmiyormuş çoğu bebek de oluyormus son haftalar da geçiyormuş yada doğumdan sonra bir daha ki muayene de geçer inşallah bende korkuyorum 🤲🏻
heleninannesi06 efdce @Havva_11 Tek bir parlaklık mi goruldu birden fazla mı son durum nedir bizde 4-5 tane dedi doktor 😔
AnnelikHayali efdce bizde de görüldü. Doktor perinatologa yönlendirdi. Bir hafta sonra randevu bulup gittim. Hiçbir şey yok tertemiz bebeğin kalbi dedi çok şükür. Ya kendiliğinden kaybolmuş ya da cihazı eski olduğu için bakan doktor arkadaşım net görememiştir dedi.
Havva_11 Bende de ekojenik odak görüldü sol ventrükülde amniyosentez önerildi yaptırmadım çok korkuyorum inşalalh bi şey çıkmaz down sendromu belirtileri arasındaymış Allah korusun hepimiz sağlıklı çocuklar dünyaya getirelim inşallah
efdce heleninannesi06 tek bir parlaklık görüldü tekrar ultrasona girmedim daha doktor tek başına anlamsız dedi böbreklerinde kafatasında kolunda bacağında çene kemiğinde falan ekstra şeyler gördüklerinde anlamlı oluyormuş
Havva_11 heleninannesi06 heleninannesi06 tek dedi bana da hala devam ediyor detaylı da da çıktı ama tek başına anlamlı değil dediler bana da
efdce Rosevisdow merhaba 25. Haftadayız bugün gittik ekojenik odak kaybolmuştu. Ben kendime çok fazla sıkıntı ettim bu durumu ilk öğrendiğimde ama gerçekten başka bi bulgu yoksa korkmanıza gerekte yok kendiliğinden kaybolan bişey
Rosevisdow efdce benim doktorumda korkulacak bir durum yok dedi ama bende kendime öğrendiğimden beri çok stres yükledim inşallah bizimkide kaybolur kendiliğinden Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
efdce Rosevisdow banada herkes İnan korkma diyodu bende size söylemiş oluyum korkmayın İnan kayboluyo kendi doktorumla yetinmeyip bi sürü doktorada sordum herkesin tepkisi aynı kalbinizi ferah tutun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
Rosevisdow efdce amin cümlemizin aynı şekilde kendi doktorumda çevremde bana aynısını dedi ama yinede içsesime dur diyemiyorum 😔 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻