izmirli3521 merhabala arkadaşalar önümde 1 hafta kaldı haftaya perşembeye kadar kendi sancin gelmesse suni sanci verip doğumu başlatalım dedi doktorum o güne kadar neler yapmalıyım kendi sancısını başlatan anneler fikir verir mısınız not: 40 haftayi beklememe sebebimiz bebeğin kafasının büyük olması indan dolayı doğunu baslaticaz
gurbetcikizii izmirli3521 squat çekebilirsin, merdiven inip çıkabilirsin, ılık duş al, hurma ye, ahududu çayın çok faydası olduğunu duydum,ananas ve çemende hemen doğmasına yardımcı oluyormuş başkada yok aklımda 😅
izmirli3521 Civcivimm35 bizim de zamlanacak sabitleme yaptık ödeme yapıldı şimdiden 35 hafta üstü olanlar sabitleme yapabilir dendi ama sizin de yılbaşına kadar gelir zaten bizim ayın 15 den sonra zam gelcek diye ödeme yaptık hayırlısı olsunda😊
izmirli3521 gurbetcikizii sguat yapıyorum hurma yiyorum kivi aldım hiç sancim agrım yok dediklerinizi de denicem bugün karacorek otu yagi denicem sabah akşam içmek gerekirmiş bide ananas aldırdım bakalım haftaya kadar doğurmuş olurum inşaallah
Civcivimm35 izmirli3521 karataşta mı yapıcaksınız doğumu orda yapsaydım benim de sabitlemem gerekiyordu ama orda yapmıcam
izmirli3521 Civcivimm35 aynen nasipse orda olucak ilk gebeliğimde ikizlerimi gelişim sıkıntısı olduğu için kaybettim aynı doktorda devam ettim sayesinde ve allahın rahmeti ile bu sefer sorunsuz ilerledik