Kbra2727 Inşallah ikinci gebeliğim oğlum olacak ve ben çok kararsızım isim konuşun da aklıma bir isim gelmiyor kızımın adı Sahra ona uygun erkek isim önerir misiniz? 😊😍
Hellomommy Kbra2727 ben oğluma Atlas veya Kıvanç isimlerini düşünüyorum. Ben de aramadayım bu aralar 😊 size yazılan isimlere ben de bakıyorum 🥰 Aras da güzel gelmişti bana ama eşim okulda Aras kargo diye dalga geçerler diye istemedi.
Biricikmom Sahraya uygun olsun diyince hep s ile başlayanlar aklıma geldi😅 mesela cihangir bence çok güzel
Kbra2727 Selenakmn Aras güzel fakat malesef öyle bir toplum var ki aras dediğim de kargocu mu olacak diyorlar 😏
Selenakmn Kbra2727 sizde kargocu olcam diyin 😅 Haklısınız bende böyle düşünüp vazgecmiştim aras isminden ama sizin kızınıza cok uyuyor o yüzden yazmak istedim. Benim cinsiyetim belli değil ama erkek olur ise Asilhan koyacağım 🥰🧿
Kbra2727 Selenakmn Aslında ben Aybars istiyorum fakat eşim çok sıcak bakmıyor nedense yoksa hep hamile olduğumu öğrendiğinden beri o isim diyordum ama bakalım kısmet ne olacak