Aysenurtsr Mehtap03 gecmez 🤗 cunku dogum belirtisi. Ben de 38 e dondum benim de var, doktorum dogumun yaklastigini gosterir dedi.
Cilo Mehtap03 evet bende oyle okumustum ishal, kusma falan dogum belirtisiymis... sag salim kucaginiza almaniz dilegiyle
Babies16 Mehtap03 dogum belirtisi olabilir.vucut dogum baslayacagi zaman kendine gevsetir kaslar yumusar buda ishale sebep olabilir.bi sure gozlemleyin olmazsa dr a danisin
Mehtap03 Aysenurtsr cimennbayann Babies16 Normal yada sezeryan oluşun da farkediyormu ishal olup olmamak acaba 🤔
MbsN Aysenurtsr 😩 Ben daha 30 haftaligim gercekten dogum belirtisimi kasigimda agrida var Ben sut ictim heralde ondandir diye dusundum
Aysenurtsr Mehtap03 yok onla bi alakasi oldugunu sanmiyorum. Benim beklenen normal ama. Sezeryanda degisir mi bilmiyorum
tgcaty MbsN dha erkn canım sna arada ishal olunuyor ben oluyorum 37 haftaya geldk bakalım. takip et uzun süreerse doktoruna danış
Beyazgul Ya ben Bu gece 00.00 san sonra tam 38 haftalık olacam .. dün kaşıklarımda agrı, hafif bel ortamda agrı , sanki adet olmadan birkaç gün önceki sancılar gibi oldu.. midemde bulandı.. ne yesem kustum ama isal olmadım, tam tersi birkaç hafta önce isal vardı !!! Şimdi yokkk .. benimde Doğum belirtisimi acaba ? Yarın nst girecem ama merak ediyorum ... ne olur, ne olmaz diye, kendi çantamı, ve bebeğin çantasını hazırladım ... beklemedeyim ... son haftalar İnan'ın hiç geçmiyor ....😩😩😩😒
PasaninAnnesi Mehtap03 31 haftaligim bende ishal cekiyorum 10 gündür nerdeyse ama ben antibiyotik kullaniyorum yan etkilerinde ishal yaziyo sanirim ondan 😢