SekerDehasi 6 aylik kizim var ve suan 2nci hamile oldugumu ogrendim hâlâ inanamiyorummmmm 😑 varmi pes peşe doguran annelerrr yardim banaaa nlurrrr🤭🤭🤭
babypoemnur SekerDehasi Allahım analı babalı büyütsün inşallah su gibi kolay bi hamilelik olur doğum sonrasıda hergün iyi ki böyle olmuş dersiniz inşallah dualarım sizinle 🥰
Yunusemreninannesi SekerDehasi benim bebegimde 9 aylık 4 aylık hamileyim hadi hayırlı olsun sağlıcakla doguralim:)
04aysegul SekerDehasi hayırlı olsun cnm. Benimde kızım 6 aylık. Ve hamile olduğumu öğrendim. Hâlâ etkisinden cikamdim
SekerDehasi 04aysegul Kader ortagim 😑😑😇 cok şükür rabbim aratmadan nasip etti hakkimizda hayırlısı ❤️
Aysimaaaaa544 5 yaşında oğlum 2bucuk yaşında kızım simdi supriz 31 haftalik hamileyim ben yikilmadiysam sende yıkılmazsın tabiki çok zor ama sağlık olsun bir şekilde büyüyorlar önemli olan hayırlı evlat olmaları 🙏
SekerDehasi Aysimaaaaa544 İnşallah dogru diyorsunuz hayırlısı olsun 😍❤️ hayirli anne baba olmayi hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin Rabbim 😍