Ozge_27 Hanımlar ben 17+6 dayim ve bugün ilk doz tetanoz aşısı oldum sizler kaçıncı haftanizda oldunuz.
kuzeyinannesiiiii Ozge_27 19 haftanın icinde olucam ama hemsire 20 haftalık diye söyledi tarihte 19+3ü gösteriyor
Ozge_27 B-Y94 bende erken oldum mu diye tereddüt ettim ikinci dozumda 1 ay sonra denildi . Birde bebeğin hareketlerini azda olsa hissetmek gerekiyormuş ben çok nadir hissediyorum doktorum 16 hafta ile 30 hafta arasına kadar olabilirsin demisti ama bazıları 20 . Haftada vurulun diyince kafam karıştı
dilaaaraozturk Bende 19 haftalıkta oldum ve 3 gündür kolumun agrısı asla geçmiyor olan var mı sizde de böyle oldu mu
Ozge_27 Askeryareni 16. Ve 30. Hafta içinde istediğin zaman olabilirsin demisti bana doktorum. Ama bence 18. 19 hafta gibi
Belita Benimde doktorum 26 haftada aşı olacağımı hatta bebeğin etrafındaki insanların bile tetanoz aşısı olması gerektiği eğer olmayan varsa. Eşim, annem, kayınvalidem, kayınpederim olucaklar eğer sağlık ocağında oluyorsa süper olur. Bakalım araştıracağız.