Berfin1234 Merhabalar ben birşey sormak istiyorum erken gebelik testini birliktelik olduktan sonra en erken nezaman yapmalıyım malum stresten vakit geçmiyor
Karelinannesi Berfin1234 13 gün sonra ama testin hassasiyeti ile de alakalı bi dudum var garanti olması için ilişkiden 15 gün sonra test yapın sabah ilk idrar ile
Suzanne Berfin1234 geciktiğin gün verebilirsin canım daha erken çıkanda var ama geç döllenmeyse adet günün geciktiğinde verirsen kesin sonuç alırsın
Arasss6761 Adete 10 gün kala kasık ağrısı . Ve akıntı gelmesi gebelik olabilir mi. ( Adete 15 gün kala başladı ağrılarım bu arda şuan 10 gün var regle ) yumurtlama mi yoksa gebelik mi vardr 🙏🙏
funnymummy Arasss6761 15 gün kala olan ağrı en fazla yumurtlama belirtisidir canım ne ara olacak da tutunacak öyle düşün
Meldaa55 Adete 4 gun kala erken gebelik testi negatif cikti benim en net cevap kan vermek bence kendinizi uzersiniz diger turlu
B-Y94 Berfin1234 tabiki yap da görelim ama iyi haberler alıcağına inanıyorum canım Allah içini niyetini de biliyor 🥰
Mozarella Bana doktorum ilişkiye grip unutcan stresten tutmaz derdi..inşallah istiyorsan vardır ama kendini de üzme :)