Makskala Şu iki gündür hareketlerini pek hissetmiyorum. Hissettiğim zamanlarda ise güçsüz böyle sanki bağırssaklarımı üşütmüşümde onun hareketliği gibi bişey. Tatlı yiyorum Sola yatıyorum sırt üstü yatıyorum yok çok güçsüz. Sizinde bu haftalarda böylemi ya
Ozlem2206 Makskala ben ne zaman suyumu az içsem hareketininde durgunlaştığını farkettim ama suyumu güzel içtiğim zamanlar gerçekten kıpır kıpır oluyor onada dikkat edebilirsiniz😊
irem Evet canım benim de öyleydi. Yarın 29 olucam 2 gündür aktifleşti hareketleri. Bende korkmuştum hatta kalp atışını dinlemeye gittim sağlık ocağına😣😂
irem Makskala artık yerleri daraldığı için eskisi gibi öyle hareket edemiyorlar☺️ Hareketlerini hiç hissettemediğin zaman doktoruna danışırsın. 32.haftaya kadar düzenli hareket etmiyorlarmış genelde.☺️
Makskala Ozlem2206 ay sanki bende bu aralar az içiyo gibiyim suyu çok tuvaletim geliyor diye . Doğru olabilir o yüzden 🤭
Yseliminannesi Makskala suyu az tüketiyorsan suyunda azalma bile olabilir düzenli su tüket ondansa farkedersin canm benimde 27 ama gitgide güçleniyo hareketleri ikinci gebeliğim belki ondandır ilkimde bu kadar güçlü hissedemiyordum bende 😊
Feyza-erol 28.haftada aynı sorunu bende yaşadım 29 olucam 2 gün sonra şimdi yavaştan hareketlenmeye başladı
Hayal0102 Bende de olmustu 25 26 haftalardı sanırım arkadaşım dönüyordur o yüzden hareketleri azalmıştır demisti sonra doktora gittiğimde döndüğünü öğrendim. Ama ters dönmüş bizimki 😑 Sizin de dönüyor olabilir yani.