Semra12344 eymeninannesi123 ilk kez duydum cnm eğer sıvıyı az tüketirsen koyu renk çok tüketirsen açık renk olur cinsiyetle ne alakası var ki 🤷🏻♀️
Defnemmmmmm Clementinee hahahaha aynı şeyi yazacaktım bende gerek kalmadı bol su tüketince rengi açılıyor zaten 🤣🤣🤣
Hayal_et07 eymeninannesi123 cinsiyetle ilgili ne kadar çok post açmışsınız şaşırdım valla 😅 kızınız mı olsun istiyorsunuz ?
Suzanne Bende şey tuttu idrarın ağır kokuyorsa erkek diyorlardı gerçekten öyle daha fazla su içmeme ve açık renk olmasına rağmen ağır kokuyor
eymeninannesi123 Defnemmmmmm onu biliyorum su ivince açılıyor mu diye sordumu hatırlamıyorum normalin sordum ama gerçekten gereksiz yere yorum yapan ne çok insan oldu sanki siz hiç birşey sormamissiniz gibi 🤭🤔
nanna eymeninannesi123 ilgisi yok bence Benim gebeliğin ilk dönemleri saha açıktı rengi şimdi nerdeyse 4-4,5 litre su içiyorum rengi koyulaştı🥶
Defnemmmmmm eymeninannesi123 ay çok komiksin ya böyle bi post açıp bide cahil cahil konuşuyorsunuz ya bişey demiyorum.
eymeninannesi123 Hayal_et07 özel olarak size sormadım 🤭 siz öyle mi sandınız ay Allah herneyse coooook kızım olsun istiyorum hemde cokkkk Rabbim gönlümdeki ni versin inşallah 😍
eymeninannesi123 Defnemmmmmm ay bende güldüm kendime ne diyon sanki yasakmış gibi tövbe estağfurullah