Onner zamloss123 kız çıktı ama oğlum olacak bence doğru degil çin takvimi falan😅☺ zaten olabilecek 2 olasılık var, tutma ihtimali oldugu kadar tutmama ihtimali de aynı oranda, tutunca doğru çıkıyor değil aslında, ben böyle düşünüyorum 😊
Mom6545 zamloss123 ben ilk doktora gitmeden yaptım erkekti doktor da ozaman erkek dedi sonra tekrar yaptım kız çıktı doktor dün kız dedi sjdlfjdlfjkfnf böyle giderse doğuma kadar yandık 😂
zamloss123 Onner bende inanmıyorum aslında da eşim kız çocuklarını çok seviyor o yüzden Bi heveslendim 😂😂 kaçıncı haftada öğrendin cinsiyeti
glnrCk zamloss123 Sen görmeden biri minderin altına bıçak diğer minderin altına da makas koyuyor hangi mindere oturursan cinsiyet o derler.bicak erkek bebeği makas kız bebeği temsil eder
Mom6545 zamloss123 öyle yapıcam bu gidişle 😂 ama sana tavsiye 20 haftalık olana kadar doktor ne derse inanma çünkü hep tahmin ettiklerini dile getiriyorlar 😂 ben inandım bi kaç mavi eşyalar aldım dünde kız diyince ay ben napcam bunları diyip duruyorum😂😂