eymeninannesi123 İdrar renginin koyu mat olması kıza çok açık su gibi olması oğlan çocuğu olduğunu gösteriyormus sizlerin nasıldı 9 10 12 haftalık iken doğru çıktı mi?☺️
Hayal_et07 eymeninannesi123 valla haftaki idrarımın rengini aklımda tutmadım ama koyuluk açıklık ne kadar su içtiğinizle alakalı🙈
Mom6545 eymeninannesi123 ne alaka ya dün de doktorum çok kusuyorsun kesin kız olacak dedi skxlcndlncc
eymeninannesi123 Hayal_et07 bak yavrum herkesin inandığı bişey vardır bende buna inanıyorum internette de öyle yazdığı için bı kız annelerinr sormak istedim suyu ne kadar çok içersen açılır onu bende biliyorum yorumbyapmak için yapma herkes istediği şeyleri sorabilir dalga geçmek zorunda değilsin kimseyle
Tazee-annee Mom6545 bununda alakası yok malesef 😂 cok kustum 4ay hastaneye yattım serum yedim ama oglum olcak 🙈🥰
balkupummm Yeteri kadar su içerseniz idrarınız açık renk olur. Su içmeme koyu renk idrar yapmanıza sebeb olur. Ben bekarlığımdan bu yana çok su içtiğim için idrarım hep çok açık renktir. Renksiz gibi 😂 ve kızım olacak Allah’ın izniyle ♥️
Hayal_et07 eymeninannesi123 yavrum mu🥶 dalga geçtiğimi nereden çıkardın Allah aşkına takıntılı mısın sen ya?
3mlek2bebkannesi eymeninannesi123 su içmeyle alakalı renk değişikliği az su iç koyu olsun çok iç açık 😶