dezgi Kızlar merhaba, gecen pazar verdiğim kan tahsiline beta sonucunu 0.30 aldım. Bat 9 aralıkta hala olmadı. Kafam karışık 🥲
12Melissa dezgi Aynı durumdayz. Test yapmaya korkuyorum negativ olursa diye. Sende hangi belirtiler var?
dezgi 12Melissa canim kasiklarimda ve rahimde aniden başlayan regl krampları oluyor tam oldum diyorum ama yok. Göğüslerde hassasiyet var. Yani beni normalde de çok çişim gelir 😂 o yüzden onu belirti sayamıyorum sende neler varr
12Melissa dezgi Benim de böyle geceleri sıcak basma göğüslerimde Bir ağırlık var adet sancıları gibi sancılar alıyor ara sıra şimdi öyleyim Adet olacağım diye ödüm patlıyor Ne bileyim hayırlısı pek bir umudum da yok ama işte…
hanzade0 12Melissa 12Melissa ben de sizinle aynı şekildeyim gece sıcak basmaları vs çok oluyor yine de canınızı sıkıp ümitsizliğe kapılmayın hasta olsanız bile☺️
dezgi 12Melissa canım ben 3 gun gecikmedeyim test yapmaya korkuyorum 🤦🏼♀️ sen nasılsın var mı degisikli
dezgi hanzade0 hepimiz icin en hayırlısı olsun ❤ ama 4 5 gecedir bende o kadar terliyorum ki eşim bile farkedip uyandırıyor üstümü değiştiriyorum. Bakalım neye niyet neye kısmet inşallah güzel haberlerle döneriz mutlaka yazın kızlar durumları 🥲
hanzade0 dezgi adet öncesi çok fazla bel ağrısı göğüs hassasiyeti akne kasık ağrısı falan yaşadığım için şu an sadece bel ağrısı ve akıntım var o yüzden kestiremiyorum tam olarak🤷🏻♀️🙄😬
dezgi hanzade0 Ay bende de en çok ishal bulantı ağır derecede ağrı olur ve gecikse bile hissederdim 🙈
dezgi 12Melissa ayy ne heyecanlı ikimizde aynı ilerliyoruz 🙈 bakalım nasibimizde bu ay anne olmak var mı 🎀