kids0305 Busakts yani özelikle yatiyim dinleneym diyemedim 1.5 yaşında oglum var çünkü 😅 ama kanama da yasamadim cok şükür 5aylikken falan düzeldi sanirim
Hellomommy Busakts inşallah arkadaşım, çok stressli bir süreç bu gebelik. Bişey olacak diye insanın aklı çıkıyor. İnşallah bebeklerimiz zamanında doğar ve sağ salim kucağımıza alırız 🥰
Fk2 Busakts 14 haftada tüm hamileler asagıda oluyor. 25 haftadan önce bu tanı konmaz. 27 haftaya kadar cıkıyor. Korkmayın tecrübe ile sabit
Busakts Fk2 yaaaa içimi ferahlattın inşallah bir arkadaşım da öyle dedi çok erken konuşmuş doktorun boşa strese sokmuş diye
Suleyldz Busakts Haftamda kanamam oldu bana da aynı teşhis konuldu dün tekrar gittim 12 haftalık şimdi yukarı çıkmamış hala ama ileride çıkma ihtimali var dedi progestana devam ediyorum. Aynı şekilde devam ederse sezeryan olur dedi Dikkat et canım ağır iş görme, cinsel birliktelik yaşama Allah’ın izniyle düzelir sen yeter ki dikkat et
Busakts Suleyldz amin canım amin inşallah elimden geldikçe dinlenmeye çalışıyorum insanın canını sıkıyor böyle şeyler işte :( senin de inşallah geçer de rahat bir hamilelik ve doğum geçirebiliriz
glnrCk Papatya-Kokusu benzer bir hapsirmayi bende yaşadım uzanır pozisyondayken kalkıp oturmaya vaktim olmamıştı aynı şekilde bıçak gibi bı ağrı saplandı neyseki uzun sürmedi ağrı yoksa acile gidecektim.bu tarz durumlarda oturur hale denk getirmeye calis ve kasiklarini sıkma rahat bırak mutlaka
Papatya-Kokusu glnrCk Aynen canım yatar pozisyondaydım doğrulmaya fırsatım olmadı dikkat etmek gerekli
glnrCk Elifinannesi_ sıkıntılar çok olmuş ama finale yaklasmissiniz cokskur ki sağlıkla gelsin inslhhh 🙏