Umudayolculuk36 Kızlarrr napacağız 38.haftam nişan geldi rahim yumuşamış , bebek kanalda , ama açılma ve sancı yok. İlişki,yürüyüş,hurma… başka? 😂😂😂 doğurmak istiyorum artık normal doğumdan korksamda😂😂😂
sunashn50 Umudayolculuk36 sıcak duş kesinlikle çok faydası oluyor ben her gün duş alıyorum 37+1 de gittim bebeğin kafasını iyice dayamış dedi doktorum doğum için çok güzel pozisyonda dedi hiç yürüyüş falan yapmıyorum evde yatıyorum sürekli ilişki de yok bence sıcak duşun faydası oldu bana 😄
Kumru_ Umudayolculuk36 Herşeyi (ilişki,squat, duş, hurma) deneyip 39+4de sıfır belirti olan ben🙄😂Bazen ne yaparsan yap olmuyorr
Ftmsgr Kumru_ hahahah yanlız değilsin bacım 39+4 nişan filan yok napıcaz bu bebitolaro kanalda bile değil 😄
Umudayolculuk36 2-prensesannesiii yok canım benim şöyle oldu 2gün önce ilişkiye girdim eşimle nişan gedi sonra ertesi gün gene oldu leke nişan doktorda ertesi gün yapt çatı muayenesi ama olmadı birşey
Kumru_ Ftmsgr Bir de ikinciler erken gelir derler. Benim minnoş abisi gibi zaman aşımına uğricak heralde😄ilk doğumumu 40+5de yapmıştım 🤪
sunashn50 Umudayolculuk36 bilmiyorum ama bana çok faydası oldu normal doğum açısından doktorumdan vs çevremden öyle bi uyarı almadım he sıcak dediğime de bakmayın o kadar da sıcak diyil hani ılık diyorlarya onun bir iki tık sıcağı 😂 birde düzenli olarak yapın gerçekten faydasını görürsünüz😌🤗
2-prensesannesiii Umudayolculuk36 34.4 um bende dün alttan bakıldı sabah kahverengi leke geldi onun için merak ettim
Umudayolculuk36 sunashn50 annem burda canım izin vermiyor sürekli duşa batıl inançlar işte😂 deneyeceğim gizli gizli hahaha
sunashn50 Umudayolculuk36 😂😂😂😂hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alıp yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah miniğinizi 🤗❤️