PrensesFiona aysemnur06 ay valla şimdiden öyle. Hayırlısıyla sağlıkla doğsada kokusunu içime çeksem diye sabırsızlanıyorum. 🥰
aysemnur06 Emleyla o korku bende de var kontrole bile giderken parfüm sıkarım doktor rahatsız olmasın utanmayım ter koktuysam diye aniden bi kıllı gitsem naparım bilmiyorum 😂🤦🏻♀️
Denal PrensesFiona çoraplarını ters çevir giydir …(.çünkü bazı çorapların ipleri oluyor fazkadan parmakların a dolanıp sıkar)
dudininannesi Emleyla Rabbim onunda kolaylığını verir kuzum korkma. Ayrıca senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil. Her giden kadın pürüzsüz gitmiyor 🤷🏻♀️😂
misirveannesi Yaa ben de bi ebeden corap giydirmeyin günlük giyimde patikli tulum, gece uyurken cıplak ayak uyusun diye duydum. Corap tırnak batması yapıyormus bilemedim
35lavanta PrensesFiona Hele bide kış bebeği sakın çorapsız koyma vallaha gazmana döner 😂😂 Ben mayıs doğumlu kızıma 2 ay boyunca hep çorap giydirdim garibimin üstü sadece çıtçıtlı ayakları çoraplıydı güneşe gelince çıkardım ama 😂 Ama ciddi ciddi giydir hiç aksatma hem üşümez hem gazı birazdaha önlersin patikli altın üstüne muhakkak çorap olsun ❤️
mcansu PrensesFiona yok valla şükür gaz sıkıntımız olmadı hiç sıcak tutup dikkat ettikçe. Hiç terlemiyor.
Morprenses PrensesFiona benim de Şubat sonu neler aldın kıyafet olarak ? Ben çok arada kalıyorum ne alacağımı şaşırdım
PrensesFiona Morprenses normal hastane çıkışları ve tulumlar aldım canım. Bunların sadece bikaç tanesi dışı kadife olanlardan diğerleri normal. Kısa kol ve uzun kol zıbın aldım.Kalın battaniye aldım bir tane. 1 orta kalıntıkta aldım. Penye battaniye aldım. 0-3 ay ve 3-6 aylarını da ablam getirdi yeğenimin polarlı altlarından. Bunların 3 6 ve ya 6 9 olduğuna bakma bunları 2 3 aylıkken giydi dedi aklınızda bulunsun. Bol bol örgüsü var patiktir yelektir. Çorap 3 tane almıştım ama daha da alıcam. Yedek eldiven şapka aldım. Tayt gibi ince altlardan aldım belki patiklinin altına giydirim diye. Evler zaten sıcak olacağı için ben normal takım üstğne de yelek yeterli olur diye düşünüyorum.
Morprenses PrensesFiona işte o 3-6 ay meselesinden arada kaldım 😃 yazlık alırken mi 3-6 alayım yoksa çocuğa 2-3 aylıkken giydirilir mi mevsim geçişi ayına göre dengesiz oluyor biraz kafam karıştı