Bskrt Selim_Alparslan pozisyona ve bebeğim gelişimine bağlı bana 12. Haftada %80 kız dedi 14. Haftada da kesinleşti bacak arasını renkli ultrasonda inceledi Ama bacağını açmazsa hemen göremiyorlar
Seda_Kptn Selim_Alparslan 12. Haftamda oğlum olacağını öğrendim erkek biraz daha erken gösteriyor ama bazı doktorlar emin olamıyor
Neroizm Selim_Alparslan bana 12. Haftada erkek gibi demisti doktor ama 17. De netlestirelim yayma dedi. 12-13. Haftalarda sadece tahmini soyleyebiliyorlar. Erkekse daha net oluyo o tahmin.
Ozgur Benimki çok karisik 19 haftaya kadar demedi sonra erkek dedi başka doktor kiz dedi inanmadım ozele gittim arkası dönük yumurtası var dedi bende bilmiyorum kime inansam
TugceSenelKavak Selim_Alparslan bana da 12+3 te Kıza benziyor dedi doktor daha yeni zaten. Ama kesinlik yok 16 önce diyorlar. 16. Haftada genital organlar gelişimini tamamlıyormuş.
tugbaninmucizesi Selim_Alparslan benim 11+2 de tahmin yaptı canım %70 erkek dedi pipisinide gösterdi ama haftaya gel 2 li testte kesin belli olur şimdi %70dedi ama pipisinide gösterdi 😂😂😂💙💎