Hilalusenmes 37+5 haftadayım bebeğin kilosu 2800 çıktı biraz geriye düşmüş, normal mi böyle olan var mı
gamzosgamzos Hilalusenmes ultrason yanılabiliyor canım düşme olmamıştirda ultrasondan oyle cikmistir benim ilk kızımda ultrasonda 37.haftada 3.400 cikmisti 37+6da 2.825 dogdu
sunashn50 Hilalusenmes ultrason yanılıyor hiç takmayın ablamın bebeği 3300 dediler 3000 gram doğdu belli olmuyor da herhangi bi doğum belirtisi varmı sizde aynı gündeyiz de durumlar nasıl merak ettim
Sevinc-Berke Hilalusenmes 1 hafta önce 37 haftalıkken gittik kontrole haftasıyla uyumluydu bide 4 5 gün önde gidiyorduk 38 haftalığız normalde dün gittik kontrole yine 37 haftalık olarak gözüküyor ultrasonda dedi. Git gide küçülüyor dedim heralde kendi kendime bence ultrasonlar yanılıyor 🤷🏻♀️
alyaninannesi2 gamzosgamzos devlet hastanesine mi gidiyordunuz. Baya bir yanılma olmuş kilosunda doktor ne dedi bu konuda ? Bende 37 de 3500 çıktı acaba 2800 falan doğar mı 😬
Hilalusenmes sunashn50 sunashn50 arada çok hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor başka hiç bir belirti yok sizde var mı belirti😊
Hilalusenmes alyaninannesi2 evet devlete gidiyorum, doktor önemli değil dedi ama aklıma takıldı , özele gidiyorum arada orada daha yüksek çıkıyor kilosu
alyaninannesi2 Hilalusenmes 39 a kadar 3100 olur ennnn kötü o yüzden çok aklına takma minyon olacak demek ki. Arkadaşım 40.hafta 2800 doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı doğdu şimdi 2 aylık olacak. Doğduktan sonra toparlar sakın öyle üzülme sağlığı daha önemli. Bol bol ceviz muz kaşar soda et balık falan tüket. Ama öyle az değil yani kilosu doğana kadar 3 ü geçer
sunashn50 Hilalusenmes benimde düzensiz ağrılarım var ama halsizlik mide bulantısı ve bel ağrısı hiç gitmiyor doktorum yatmamı söyledi suyum azalmış bebek çok güzel pozisyonda doğum için dayamış iyice kafasını dedi 1 tane ağrım çıkmıştı şimdi gitsem yine çıkar sanırım yalancı sancı pazartesi günü gitmiştim
Sevinc-Berke Hilalusenmes Aynen öyle canım ya aslında bu kilo işini pek takmamak lazım doğunca hemen toparlıyorlar kendini güçlü minişler 👣🥰
Mrkeld00 Hilalusenmes Benim 38+5 2820 tabi küçük olan benimki 37de 2450ydi yani doğuma kadar çok rahat 3yapabilirsin😊
Hilalusenmes sunashn50 senin yaklaşmış o zaman baya belirtin var benim ki dönmedi ters pozisyonda sezeryan olcam büyük ihtimalle
sunashn50 Hilalusenmes bilemezsiniz inanin hiç belli olmuyor kuzenim 38 de gitti aynı benimki gibi söylemiş doktoru 40 da geri dönmüş belki aniden döner
Sevinc-Berke Hilalusenmes Evet benim 2nci gebeliğim ikinci pasamı bekliyorum önümüzdeki pazartesi salı kavuşacağım insAllah 🤲🏻⏳♥️