gamzosgamzos iremgun amin cok tesekkur ederim 😍 yormamam pek mumkun degil 2 yaşında kızım var canı sagolsun ama cok aktif 😊 tabi riskli bir durum olursa annemle kayinvalidemi devreye sokarım 😊
B-Y94 gamzosgamzos inşallah heyecanlıyım biraz korkuyorum biraz da içim rahat arada bişey duygusal baktığımız için Rabbim kinseyi evladıyla sınamasın hetkes güzle haberler alsın dua et kuzum biz gebeyiz duamız kabul olur 🥰
gamzosgamzos B-Y94 yaaa etmezmiyim Rabbim hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin inşaAllah bebişin çooooook sağlıklıdır 🙏😍
B-Y94 gamzosgamzos aminnnn kuzum ne tatlı dillisn sende maşallah sana Rabbim bizlere bebişleri sağlıkla almayı nasip etsin bende sana edicem kuzum 🥰🥰🥰
gamzosgamzos Cansumuratt o zaman benimde normal 34 mm 21+1 de çıkmıştı yaa gittigim doktora cok guveniyorum 2.gebeligim 2 sindede kendisini tercih ettim ayrıntılı ultrason icin ama 35bin ustu iyi diye okuyunca acabamı dedim 😊
Cansumuratt gamzosgamzos bence iyi canım he. Çok fark yokmuş 22 nin altına düşmemesi gerekiyor dedi doktor 22 ye de arasında var baya
Cansumuratt gamzosgamzos amiiiinnncanım en önemlisi o inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah🤲🏻🤲🏻❤️