teletabi B-Y94 Normal ben 3 gün hissetmemiştim oğluma hamileyken,tabi hemen doktoraa..Doktor şey demişti bak bunlar çok normal. Olan şeyler bi sorun yok. Sakin ol. Bukadar panikle ilerlemez bu süreç 🤣🤣 28 den sonra düzene girmişti rahatlamıştım 🙈
babynil @B-Y94 30.haftaya kadar duzensiz hissedilio biraz daha buyusun daha net hissediceksiniz. 30dan sonrada tekmeleri disardan goruceksiniz 😅
suheda_bilici B-Y94 Ben acilede gittim ama hiç kimse oralı bile olmadı bu seferde soğukta beklemekten hasta olacaktım dua ede ede eve dönmek zorunda kaldım. Biraz sabır ve endişeyi bırak bu sadece seni yıpratıyo
Suzanne Oldukça normal kuzum ben yarın 22 haftaya giriyorum geçen bir gün hissetmedim akşamına hissettim
Mrkeld00 B-Y94 İlk hamileliğim inşallah salı günü doğumum var Bende de olurdu o zamanlar ağlayarak doktora gittiğimide biliyorum her hamilede vardır bence ☺️
gulnurkrms B-Y94 çok normalmiş canım bende 21 haftalıgim ilk gebeliğim bende bı gün Var bı gün yok gibi 24e kadar bunlar çok normal diyorlar içimde kimilti var ama dışardan gorunmuyor yada elimi koyunca hissetmiyorum
Ceren_01 B-Y94 Stres yapma bende 21. Haftadayım ama hala düzensiz birgğn hissediyorum birgün hissetmiyorum