mrvcl9 Kızlar kadın doğum hastaneleri veya devlet hastaneleri yaptırıyor mu sezeryan sonrası normal doğumu bu tarz doğumu yaptıran özel uzmanlar var diye bişey okudum her doktor yaptıramıyormuş falan 🤔🤔🤔🤔
Defnemmmmmm mrvcl9 benim kızım 3 yaşında sezeryan Ocak sonu doğumum var normal yaptırmıyor doktorum bunu arada nekadar zaman geçmesi gerekiyor acaba
elifkrs mrvcl9 ben yapmadım ama tanıdığım biri yaptı sanırım 3 sene sonrası hiç bir sorunda yaşamadı😊
Defnemmmmmm elifkrs benimde diğer doğumla 3 yıl var arada doktorum aynı ama normal yaptırmıyor bana sezeryan olcak diyor
elifkrs Defnemmmmmm bilemicem ben yurtdışında yaşıyorum burda riskli bir durum olmadığı sürece sezeryan yasak normal yaptırıyorlar:)
Defnemmmmmm Koskafadime bebek tersti canım mecbur sezeryan olucan dedi 10 yaşındaki oğlumu normal yapmıştım kızım 3 yaşında ama doktorum olmaz sezeryan olman gerekiyor dedi ☹️
Koskafadime Bnde yapicam insllh sancimi bekliycem doktorum destekliyor suni sanci vermeyecek kendi sancim olursa yapacak
Meleq mrvcl9 ben de 8 yıl önce sezeryan oldum normal doğumu çok istiyorum ama doktoru bulmak çok zor uzun zaman olduğu için kabul ederler inşallah
DamlaNur29 mrvcl9 happy kids de sanırım orda bi kadın post açmıstı 17 ay sonra normal doğum yapmıstı sezeryanının üstünden ama doktorunu bulmak lazım sanırım