papatya56 nurunhayali Canım benim doktorumda sürekli yatma dedı bacakların pıhtılaşır dedi ben sürekli yatıyorum arada kalkıp evin içinde yürüyorum 5 dk ayakta dursam belim agrıyo
nurunhayali papatya56 bende verdikleri antibiyotiklerden dolayı mı bilmiyorum çok şişkinlik ve mide yanması yaşıyorum birazda bel ağrısı var işte 🤦🏻♀️
papatya56 nurunhayali Benımde cok bel agrım var bende antibiyotik kullandım onla alakası yok bence bir haftadır antibiyotigim bıtmıs bel agrım devam ediyo
yasemin_070 Sağolun Kızlar bilgilendirdiğiniz için ☺ Dikkat edelim bakalım inşÂallah sonu güzel olur , Rabbimden ümit kesilmez 💜😇
Twinsss nurunhayali bebek hareketleri de azaldıysa bence doktorunla görüş hemen canım. Benzer şikayeti olanlar tabi olabilir ama bir doktorunla görüş kontrol etsin daha sağlıklı olacaktır.
nurunhayali Twinsss serklajdan sonra aradan beş gün geçti çok şükür hareket ediyorlar canım🙏 Öksürük başladı o zorluyor şimdide ne şanslıyım😅🤦🏻♀️
yasemin_070 Kızlar serklajdan sonra ne zaman kontrole gittiniz ve alttan muayene ediyorlar mı (ağrı , sızı , kanama vs. oluyor mu ) ?
Gurbetten yasemin_070 Ben 10 gün sonra gitmiştim. Hayır hiç alttan muayene etmedi doktorum. Karından dikişleri görüyor duruyor diyor şükür
Gzdkrkgz yasemin_070 ben serklajdan 3 gün sonra kontrole gittim alttan çok kısa süre muayene etti herhangi bir ağrı olmadı
yasemin_070 Sağolun Kızlar geri yazdığınız için , insanın başına ilk defa gelince ne yapıcağına nasıl olacağını bilemiyor ☺
Gzdkrkgz yasemin_070 öyle tabi canım bende 3 gün önce serklaj oldum hala tedirginim hepimizin hakkında hayırlısı🙏
yasemin_070 Amin inşÂallah Canım 😇 Bebişlerimize sağ salim sağlıkla kavuşalım inşÂallah 🥰 Allahın izni ile 🌸💕