Htccmmvv Ben 1 kasımda adet oldum 9 unda temizlendim 26 sında gebe olduğumu öğrendim beta takibi yapıyorduk doktor haftaya keseyi görürüz dedi cumartesi özele başka doktora randevu aldım görünür mü sizce
Rumeysaakyr Htccmmvv Htccmmvv kaç haftalık hamilesin canım o kişiden kişiye değişiyor kimi 5 te kimi 6 haftada görüyor🌸
Aynurm 8.3 haftalik bende, 7-ci haftada basladi mide bulantisi, cok zor, inshallah 12 haftaliktan sonra gecer mide bulantilarim, her seyden tiksiniyorum. Koku hassasiyyeti fena seymis.
Ikigozumuncicegiii Rumeysaakyr Hayırlı olsun canım 4+4 üz bizde keseyi görmek için beklemedeyiz Benim göğüslerim ilk günden bu yana hiç ama hiç acimiyo💃 kasık ağrısı da kendimi hafif yorarsam oluyor😞 Bende her gün progestan vurulmama rağmen mide bulantısı da yok 🤷 Bazen bulantı falan olsa en azından bebeğimin orada olduğu işaretini alırım düşüncesi geliyor 🙈🙈 İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalım🤲🤲🤲
Zynphspt Ikigozumuncicegiii sanırım tüp bebek yolu ili gebe kaldın☺️ Bende şuan 4 hafta 4 günlük salı kan testi yaptım 137 çıktı sonuç biraz tedirgin oldum ama bugün tekrar kan testi yaptım367 çıktı kese içinde haftaya randevum var umarım görürüz ☺️İçinizi ferah tutun olmazsa da allahdan
533460 Aydogdu2 ben de haftaya gideceğim 5+ 3 veya 5+4 te görülmezse diye endişeliyim biraz insallah bizde sen gibi görürüz canım sağlıkla gelsinler inşallah
Aydogdu2 533460 inşallah kuzum karindan görülmesede vajinal görünür benim son anda görüldü yoksa vajinal bakcakti sağlıkla zamanında gelsin tüm bebisler :)