pijamaboregi Kızlar göğsümü hiç ellemiyorum ,dokunmuyorum göz bile gezdirmiyorum. Korkudan ya sütüm gelirse vs diye ama az önce yatarken bi baktım durduk yere tişörtüm atletim ıslandı🤦🏻♀️ Bunun çözümü yok mu?
blueberyy00 pijamaboregi kaç haftaliksiniz bende de oluyor aynısı ben bulamadım çözüm.normal diyor herkes ama bir kere gelince de gelmeye devam ediyor özellikle uyurken kolun felan göğsünün altına kalınca yatarken felan o sıkıştırıyor farkında olmadan geliyor felan
incikinannesi pijamaboregi Benimde 19. Haftada gelmeye başladı şuan 25+5im ara ara geliyor evin içinde sütyensiz durmaya çalışın sıkmayın eğer sıkarsan erken doğumu tetiklersin dedi doktor bana
blueberyy00 pijamaboregi bende de ilk 19 da gelmişti şimdi 23 olduk hala geliyor özellikle yatarken felan üstüne baskı oluyor sanirim yada sütyen sıkarsa geliyor
Nilufar_1996 pijamaboregi yok canım ve tetiklese ben 14 haftada doğurmuştum 14 haftasında geldi benim. Birşey olmaz korkma.
pijamaboregi incikinannesi hiç sıkmıyorum dedim ya çatlamamak için yağ kullanıyorum korkudan onu bile sürmüyorum göğsüme
Hmsrln Kızlar bendede geliyorda ben şeyi merak ediyorum ya acaba sütümüz bol mu olacak yoksa onunla bir alakası yok mu ?😬🤔😊