Cennett2121 Kızlar saçlarimin boyasi gelmiş resmen bit girmiş gibi kaşiniyor ne yapayim boyatayim hamileyken boyatan oldumu 29+6 haftalık hamileyim
Busra2013 Cennett2121 bence cok zararlı oje bıle surmek zararlıylen o kımyasal sac dıolerınden gırıo bence grk yook hepımız bu hamılelık surecınde bakımsızız bebegınız ıcın 2 ay daha sabredın az kalmus zaten
Ceress Cennett2121 doktorumla görüştüm organik boyaya izin verdi, buralarda gördüğüm okuduğum kadarıylada çoğu hamile organik boya ile boyuyor. Boyaya karşı çoookk insan var boyayanda çoookkk insan var. Doktorunuza danışmanız en mantıklısı bizlerin kişisel yorumlarımızdansa😊
Paramedikannee Cennett2121 Canım ben boyattım ama diplerimi değil , dip rengine yakın bir renk seçtim sırıtmasın diye sadece orta kısmını boyattım ombre gibi oldu doğuma kadar da idare eder diye düşünüyorum , bitkisel boya tercih etmiştim .
Tnssahin Cennett2121 4 aydan sonra doktorum izin vermişti benim her ay boyatıyorum kuaför de çok şükür hiç bir sorun olmadı 1 hafta sonda doğumum var cumartwsi yine boyaya gideceğim. Her kafadan bir ses çıkar bence doktorunuza sormanız daha mantikli
FusunF Cennett2121 valla benim annem 3 çocuğuna hamileyken saçlarını boyatmış ojesini sürmüş makyajını yapmış bakımsız dolaşmamış ama ben makyajımı yapıyorum oje de sürüyorum fakat saçlarımı boyatmadım cnku çok ağır kokuyor ben korktum açıkçası fakat doktorunuza sorup organik boyalarla boyatabilirisniz